Казват, че красотата е в очите на гледащия. Всяко момиче знае,

...
Казват, че красотата е в очите на гледащия. Всяко момиче знае,
Коментари Харесай

Подаряваме 3 ваучера от Deichmann - гласувай за любимата си тенденция при обувките!

Казват, че хубостта е в очите на гледащия. Всяко момиче знае, че с цел да трансформира сивата реалност в пъстър прашец, e нужно само да прояви най-пълно персоналния си жанр и темперамент. В този дух е от значително значение да посрещаме всеки ден с чувството, че ще бъде прекрасен, незабавно щом хвърлим по един утвърдителен взор към огледалото oт глава до пети.

Модната есен е наситена с извънредно вълнуващи и забавни визии. Отново можем да се любуваме на живота самоуверено и със жанр. На всички ни се желае да имаме грижливо подредени купчинки от чуто, забелязано и научено, с които да покажем пред света нашата характерност благодарение на стила ни. Усетът ни към модата крие в себе си препоръките, които сме получавали от нашите майки, баби, както и заключения, до които сме достигнали сами по пътя си.

В този дух, от  те приканват да вземеш писалката, цялостна с МоDно маСТИЛо, и да разкажеш как изграждаш своя fashion нюх, по какъв начин би искал да го развиеш и какво желаеш да завещаеш от наученото на бъдещото потомство. Докато се заиграваме с другите визии, разгласяваме игра, в която имате опция да спечелите 3 ваучера на стойност 40 лева всеки.

Условието е просто - избери обичаната си наклонност измежду най-популярните от новата есенно-зимна сбирка на Deichmann и участвай в играта ни! Модната тематика на новия сезон еднопосочно е озаглавена с думата „ Chunky “ (грубоват). Ясно е, че солидните подметки са стилният любимец за сезон ЕСЕН/ЗИМА. Богатото стилово многообразие се дължи не на последно място и на преоткритата пристрастеност и наслада от живота. Спортната визия, показана от неостаряващите сникъри, още веднъж оглавява сезона. На върха на стилната канара се прокрадват и доста нови равни модели. По-мъжествените обувки с връзки също са наслада за окото тази есен.

СНИКЪРИ

И преди и в този момент те са обичаното допълнение към модерния аутфит! Сникърите се демонстрират в разнообразни функции - напълно спортни във фитнес и джогинг жанр, съвременни с ретро визия, стилни със златисти акценти или топ настоящи - напълно в бяло!



ОБУВКИ С ВРЪЗКИ

Обувките с връзки и мъжко лъчение са шлагер на сезона - не на последно място и поради дебелата подметка, която е категоричен тренд детайл! В класическо черно или в модерните нюанси на бялото!



ГРУБИ БОТИ

Друг топ-тренд са новите модели боти със постоянна и грубовата визия! Особено съвременен е новият миди-силует на ботите с по-дълъг шафт и солидни подметки!



БОТУШИ

Какво е студеният сезон без топлите ботуши с висок шафт? С класическата дължина до под коляното, правия шафт и дебелите подметки, те обезпечават грациозен и тънък контур! Декоративните елементи като навървяне и катарами обезпечено притеглят погледите!



БОТИ ЧЕЛСИ

Новата миди дължина не прави изключение и при ботите Челси! Винаги модерният типичен жанр може да се види както при небрежните боти с пай шафт, по този начин и при минималистично елегантните модели! Разбира се, солидната подметка е наложителна!



С поддръжката на Deichmann 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР